Recenzii despre Urotrin

 • Dima
  Nu-mi place să beau pulbere de Urotrin. Prefer să turn toate cele cinci grame din compoziție în gură și să o spăl cu apă caldă curată. Știu că nu conform instrucțiunilor, dar nu rămâne o firimitură pe pereții paharului. Ajută? Si cum! Am întâlnit deja toți medicii, am auzit destule pasiuni - nu am vrut să trăiesc! Acum vrei și poți!
  Urotrin
 • Dorina
  Instrucțiunile pentru medicamentul urotrin promit un efect gradual ușor, dar mi-a ajutat soțul cumva brusc și imediat. Foarte bine! Pentru el sunt o femeie pe care o vrea din nou; pentru mine este cel mai bun om din lume!
  Urotrin
 • Dima
  Când am comandat Urotrin, m-am gândit că voi fi din nou prost. Dar proștii au fost cei care au certat drogul fără să-l încerce. Am încercat și sunt mulțumit. Am 57 de ani, nu sunt bolnav de nimic, am început brusc să simt o senzație de arsură slabă în uretra - un fel de infecție banală, la care corpul rezistă odată cu înaintarea în vârstă. Am băut Urotrin, totul este în regulă.
  Urotrin
 • Ludmila
  Sexul în viața mea cu soțul meu a devenit puțin: o dată pe lună, uneori două, dacă putem seduce. Am căutat, alegând un medicament care să ne ajute pe amândoi și să nu dăuneze nimănui. De ce nu au încercat, câți bani au irosit . . . Doar Urotrin a ajutat serios. Soțul se încruntă, dar bea. Urmez și nu doar din cauza sexului. Sănătatea este cel mai prețios lucru!
  Urotrin
 • Vadim
  Am cumpărat prima cutie cu pulbere de Urotrin la insistența medicului. Am decis să comand și eu al doilea și al treilea. Nu aș fi crezut niciodată că două mână zilnică de vegetație rasă pot schimba viața în bine. După o lună de curs, cerul este albastru, iar femeile sunt mai frumoase și vreau să joc fotbal cu băieții, ca acum patruzeci de ani. Mare medicament!
  Urotrin
Evaluarea utilizatorilor Urotrin
4.3
25