Instructiuni de folosire Urotrin

Pudra de urotrin este livrată cumpărătorului din Moldova ambalată într-o cutie de carton cu denumirea comercială, sigla și instrucțiunile scurte pentru utilizarea medicamentului. În interiorul cutiei sunt 20 de pungi închise ermetic, fiecare conținând cinci grame de pulbere. Conținutul unui pachet este conceput pentru o întâlnire unică. Împărțirea în părți nu este prevăzută.

Pregătirea și recepția complexului Urotrin

 1. Pregătiți un pahar cu apă caldă. Volumul lichidului este de 150 sau 200 ml.
 2. Imprimați punga cu pulbere Urotrin.
 3. Adăugați ușor amestecul de plante-vitamine în apă.
 4. Se amestecă încet preparatul.
 5. După dizolvare, beți amestecul.

Pentru a dizolva pulberea în apă caldă durează un minut și jumătate până la două minute. Preparatul gata de utilizare este o suspensie opacă a unei nuanțe maro portocaliu, fără sedimente, dar cu particule de plante care plutesc la suprafață.

Instrucțiuni Urotrin pentru utilizarea medicamentului

Încercările de a prepara pulberea cu apă clocotită duc la o ușoară scădere a proprietăților de vindecare ale medicamentului. Urmați cu strictețe instrucțiunile dacă doriți să obțineți cel mai rapid efect posibil din utilizarea complexului Urotrin! Știind cum să utilizați medicamentul, veți obține succes în tratament în cel mai scurt timp!

Soluția se ia de două ori pe zi, de preferință la aceeași oră, cu o jumătate de oră înainte de mese. Douăzeci de pachete sunt suficiente pentru 10 zile de tratament. În majoritatea cazurilor, administrarea medicamentului timp de o lună este indicată pentru a obține un rezultat stabil.

Ca măsură preventivă, Urotrin este luat timp de două până la trei săptămâni, cu excepția cazului în care medicul recomandă altfel. Repetarea unui curs lunar de tratament necesită o pauză de trei până la patru săptămâni între ciclurile de tratament.

În unele cazuri, este necesară prudență. Prezența alergiilor la alimentele de origine vegetală, febra fânului, bolile sistemului imunitar poate necesita un aport de probă al medicamentului. Pentru a face acest lucru, luați una sau două înghițituri din soluția preparată și așteptați o oră. Absența disconfortului vă va permite să continuați să luați Urotrin.

Urotrin: refacerea sănătății masculine

O listă a condițiilor de sănătate pentru care se recomandă utilizarea pulberii de Urotrin:

 • Prostatita de orice geneză și sub orice formă de inflamație.
 • Boala Peyronie cauzată de proliferarea țesutului conjunctiv în corpul penisului, urmată de curbura organului. Creează senzații incomode și dureroase în timpul erecției; periculos prin pierderea completă a capacității de a avea relații sexuale.
 • Deteriorarea uretrei din cauza infecției organelor genito-urinare.
 • Modificări funcționale și anatomice ale organelor cauzate de o încălcare a reglării umorale a corpului.
 • Scăderea dorinței și disfuncții sexuale de orice origine.
 • Realizarea anormal de rapidă a ejaculării.
 • Sensibilitate scăzută a terminațiilor nervoase ale penisului.
 • Fimoza, complicată de inflamația preputului și a penisului glandului.

Leziunile profunde ale ficatului, rinichilor și tractului gastro-intestinal pot servi drept contraindicație directă la administrarea medicamentului.

La bătrânețe (peste 65 de ani) este mai bine să începeți să luați Urotrin cu jumătate din doza de pulbere. În a doua sau a treia zi, puteți trece la administrarea întregii doze de medicament, dar numai în absența completă a reacțiilor negative ale corpului!